سفیر تیران و کرون

تیران و کرون قطب تولید انگور اصفهان است

کدخبر: 56748
آبان ۲۵, ۱۳۹۶ در ساعت ۱۲:۰۰ ب.ظ

به گزارش پایگاه خبری سفیر تیران و کرون  [1]؛ شهرستان تیران و کرون با یک هزار و ۲۵۰ هکتار تاکستان قطب تولید انگور در استان اصفهان است.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان تیران و کرون گفت: سالانه بیش از ۱۵ هزار تن انواع انگور از تاکستان‌های شهرستان برداشت می‌شود که ۲۰ درصد آن برای تهیه شیره، سرکه و کشمش استفاده می‌شود.

محسن حاج عابدی بابیان اینکه اقلیم مناسب و خاک خوب شهرستان تیران و کرون باعث شده است که انگور آن باکیفیت باشد، افزود: برداشت این محصول در شهرستان تیران و کرون از اوایل شهریور آغاز می‌شود و تا اواسط آذرماه ادامه دارد. انگورهای شهرستان تیران و کرون در انواع مختلفی به بازار عرضه می‌شود که شامل عسکری، مثقالی، مره، قرمز و سیاه است که از باغ‌های تاریخی تیران برداشت می‌شود.

 مدیر جهاد کشاورزی شهرستان تیران و کرون تصریح کرد: شیره انگور تولیدشده در شهرستان تیران و کرون علاوه بر مصرف خود شهرستان به شهرستان‌ها و استان‌های دیگر نیز عرضه می‌شود.

انتهای پیام/سفیر


[1] به گزارش پایگاه خبری سفیر تیران و کرون : http://safiretiran.ir/